Lesvoorwaarden


Na mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het behalen van mijn diploma ben ik met veel enthousiasme pianoles gaan geven. Daarnaast speel ik veel kamermuziek en geef concerten samen met mijn collega's strijkers.


Als pianodocent wil ik graag mijn liefde voor de pianomuziek overbrengen op al mijn leerlingen. Iedere leerling krijgt de juiste, persoonsgerichte aandacht en begeleiding.


Ik ben lid van de EPTA (dat is de European Piano Teachers Association), en ben dan ook op hun docentenbank te vinden. Linkedin; Facebook.


Lesvoorwaarden

Het cursusjaar loopt globaal van 17 augustus tot 1 juli.In die periode worden de pianolessen gegeven. De vakanties zijn gebaseerd op die van de basisscholen in Hilversum. Ook gedurende het cursusjaar is het soms mogelijk te starten met pianoles, maar alleen als er plaats is en ruimte in het rooster.


Het jaartarief voor de lessen (30 minuten per week privéles) is € 864,-. Het cursusjaar heeft 36 lessen. Voor cursisten van 21 jaar en ouder komt er 21% btw bij.


Vraag om een vrijblijvende proefles, of om verdere informatie.


035 - 6836830 of mail:

hannekeplomp@msn.com